duminică, 31 iulie 2011

Nigel Blundell, Susan Blackhall - Prabusirea Casei De Windsor

Dincolo de pompa si de ceremoniile protocolare, de procesiuni si de putere, ceva este putred la temelia Casei de Windsor.Precum personajele unei tragedii de Shakespeare, printii si printesele, ducii si ducesele, par cu totii a fi inclinati spre autodistrugere. Cu siguranta, afirma Nigel Blundell si Susan Blackhall, puternica dinastie regala britanica nu va supravietui sub forma sa actuala. Autorii dezvaluie marile secrete ale Casei Regale care au ramas nespuse.
Decorul scenelor se schimba, de la casele de tara care ascund multe idile, la platourile ierboase din Muntii Scotiei, unde amantii se intalnesc in taina. Iscodim cu privirea chiar si dincolo de porticurile cu grilaj ale azilului de boli mintale unde unele rude ale familiei regale au fost ascunse de lume.
Nimeni nu este crutat. Cele mai intime si mai surprinzatoare secrete din vietile printesei Diana, ducesei de York si printului Edward, isi afla locul printre povestirile relatate cu multa intelegere si intr-un stil foarte accesibil. Tradarile cinice sunt dezvaluite laolalta cu averile secrete, cu subterfugiile amoroase si cu multe, multe alte lucruri...

Un comentariu: