luni, 4 iunie 2012

Ileana Vulpescu - Arta Conversatiei



Un roman cu adevarat savuros ce descrie viata unei femei, a Sanzienei Hangan. O radiografie cruda a sufletului unei femei doctor, o fiinta sensibila, mereu indragostita de barbatii dimprejurul ei, o femeie care s-a legat de un scriitor din dragoste oferindu-i acestuia un copil frumos (Maria) si care atunci cand a trebuit sa isi calce mandria si sa-si lase barbatul sa plece a facut-o.
in Arta Conversatiei nu avem un stereotip de femeie, dimpotriva, avem parte de o femeie puternica, crescuta de o mama culta, trecuta prin durere si lacrimi care incearca sa-si creasca copilul drept si sincer.

>>DESCARCA Ileana Vulpescu - Arta Conversatiei<<

4 comentarii:

  1. Dialug cu noaptea mintii! propaganda subversiva comunista despre patrie si neam... tipic pentru perioada publicarii ei, timp pierdut

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bucurie sa o gasesc si in aceasta varianta. Nicio carte nu mi-a imbogatit sufletul ca aceasta

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru anonim 8 iunie- patria si neamul au fost interzise pana prin 1964. Acum e aproape la fel.Oameni ca tine ne-au lasat fara industrie,banci, petrol, gaz si curent . Uita-te la unguri, israelieni, americani -- acolo sa vezi tu nationalism.Poate pe acela il accepti.Sa-ti fie de bine.

    RăspundețiȘtergere