joi, 31 octombrie 2013

David J. Schwartz - Puterea Magica A Gandului

Stabiliti-va scopurile inalte... si apoi depasiti-le! Milioane de oameni din toata lumea si-au imbunatatit viata folosind cartea Puterea magica a gandului. Considerat a fi unul dintre cei mai mari experti in motivatie, dr. Schwartz va ajuta sa vindeti mai bine, sa conduceti mai bine, sa castigati mai multi bani si, ceea ce este cel mai important, sa obtineti o mai mare fericire si pace sufleteasca.
Puterea magica a gandului va ofera metode practice, nu promisiuni desarte. Ideile si tehnicile inscrise aici sunt atat de originale, incat autorul a trebuit sa compuna un vocabular nou pentru a le exprima.
Dr. Schwartz prezinta un program de viata la scara mare - in slujba, casnicie, viata de familie si in activitatile sociale si culturale. Va demonstreaza ca nu va trebuie un intelect extraordinar sau un talent deosebit ca sa fiti un gigant printre oameni; dar aveti nevoie de deprinderea gandirii si comportamentului intr-o maniera care va aduce succesul - iar aceasta carte va furnizeaza aceste secrete:
Credeti in reusita si veti reusi

Consolidati-va increderea si ucideti frica

Cum sa ganditi si sa visati creator

Obisnuiti-va sa fiti activ
Cum sa transformati infrangerea in victorie
Cum sa ganditi ca un conducator


Citeste Sandra Barlan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu