vineri, 7 octombrie 2016

Paul Coman - Reguli De Prosperitate

Criza economica, sistemul politic corupt, resursele materiale sau intelectuale precare nu trebuie asociate cu lipsa noastra de succes. Paul Coman spune ca daca nu suntem atat de prosperi pe cat am vrea sa fim, de vina sunt doar propriile noastre convingeri. Desi unele dintre ele sunt inconstiente, ne influenteaza intr-o foarte mare masura, intrucat “esti ceea ce crezi ca poti sa fii”.

Ghidul “Reguli de prosperitate” stipuleaza inca de la inceput ca mintea noastra poate fi atat cel mai mare aliat, cat si cel mai mare inamic si continua prin a dezamorsa cateva dintre cele mai comune conceptii legate de succes. “Prosperitatea adevarata inseamna imbunatatirea progresiva a celor cinci planuri ale vietii: mental, fizic, relational, cariera si financiar”. Pe parcursul cartii, autorul ne prezinta adevartul sens al succesului si cinci metode prin care sa il obtinem.
“Reguli de prosperitate” nu este un manual despre cum sa te imbogatesti in 7 / 10 / 15 pasi, cum s-ar putea intelege din titlu, ci un ghid despre cum sa intelegi mai bine unde te afli si unde vrei sa ajungi” Eugenia Cosinschi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu