miercuri, 18 octombrie 2017

Chris Fabri - Aproape Ca-n Rai


Cred ca viata unui om poate fi rezumata in cateva cuvinte, dar  pentru a pune la locul lor toate piesele care lipsesc, simt nevoia sa astern pe hartie aceasta poveste. Sau poate ca voi reusi sa-i conving pe oamenii care ma cunosc drept un singuratic ca in spatele a tot ceea ce mi s-a intamplat se afla o ratiune. Insa n-o fac pentru cei dinafara care vor sa priveasca inauntru. O fac pentru mine.

Despre Billy Allman unii oameni spun ca are o inima de aur. Altii il considera putin ciudat. Adevarul e ca si unii si altii au dreptate. Billy e un geniu native – colectionar, pasionat de aparate radio – si canta superb la mandolin. Visul sau e sa aiba un impact asupra lumii de dincolo de dealurile si vaile Dogwoodului, Virginia de vest, insa lucrurile par intotdeauna sa-i mearga prost.
Dar oricat de lipsita de semnificatie poate parea viata lui Billy, ea nu trece neobservata. Malachi este un inger trimis sa-l supravegheze sis a-l protejeze pe Billy. Nu e tocmai insarcinarea  pe care a visat sa o primeasca, insa Malachi indeplineste intotdeauna poruncile ce i se dau. Pe masura ce povestea lui Billy se deapana, Malachi incepe sa desluseasca putin cate putin imaginea de ansamblu – anume ca fiecare pas pe care Billy il face este o nota adaugata frumosului cantec care va schimba pentru totdeauna viata celor ce-l vor asculta.
Un roman al cautarii sufletesti, al explorarii adancurilor inimii, ce-l captiveaza pe cititor de la prima pana la ultima pagina. Author’s Choice Review

Citeste Rodica Mievici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu